STARTPAGINA            ONS HUIS            OMGEVING            LIGGING / ROUTE            PRIJS            FOTOGRAFIE            CONTACT

 

Omgeving

        

Ons Huis Club Villa bevindt zich in in een rustige en zonnige omgeving met een feeëriek uitzicht op het panorama van de Schladminger Tauern en het Dachstein Massief.

's Zomers staan u veel uiteenlopende mogelijkheden te wachten om van uw verlof in debergen te genieten. Naast het wandelen en klimmen hebt u in Ramsau ook de mogelijkheidom duosprong mee te maken met paraglijder, of om zeif een cursus te volgen.

U kan in de buurt van ons Huis zwemmen in Ramsau Beach, of in Forestpark uw moedbewijzen in een klimparcours op verschillende hoogtes.

Tijdens de zomer van 2008 werd op de Rittisberg, onze huisberg, een zomerrodelbaangeopend die zowel kinderen als volwassenen een spannende belevenis garandeert. Op hetnatuurwandelpad leren klein en groot veel interessante weetjes over onze omgeving.

's Winters skiet u in het grootste skigebied van Oostenrijk, de sportwereld Amade, metmeer dan 270 liftverbindingen en 860 kilometer piste.

Op de Dachsteingletsjer, gelegen op amper 6 km van ons Huis, vinden jongeren eeneersteklas Funpark, skiërs een prachtig gletsjerskigebied, langlaufers kwalitatief gespoordeloipen, en wandelaars unieke wandelpaden op een hoogte van meer dan 2700 meter bovende zeespiegel.

De meer dan 180 km lange, wondermooi gelegen langlauf - en skatingloipen zijn de sinds delaatste Nordische Wereldkampioenschappen bij iedereen een begrip.

Wandelt u over de heerlijke winterwandelpaden, of rijdt u mee met de paardenslee doorhet zonneplateau van Ramsau, uw verlof zai zeker een onvergetelijke belevenis zijn.

CLUB VILLA

A - 8972 RAMSAU, SCHILDLEHEN 101

Tel./fax: 0043.3687.81661, Mobil: 0043.664.4210391, E-mail: clubvilla@hotmail.com

 

© Copyright CLUB VILLA Beate, Alexandra, Zygmunt Nicewicz RAMSAU 2010